Universitetsutbildning

Samlingslån ger ökad ekonomisk jämställdhet

Det finns få saker som påverkar oss så mycket som hur mycket pengar vi har på bankkontot. För att förbättra din ekonomi är det smart att ta ett samlingslån. Det hjälper dig att omgående få mer pengar och ger ökad ekonomisk jämställdhet.

Nystarta genom att samla lånen

Du har grävt ner dig i en skuldfälla. Hur mycket du än arbetar så känns det som om räkningarna aldrig tar slut. Med flera mindre kreditlån betalar du också onödigt mycket i ränta varje månad, vilket medför att du bokstavligen går i uppförsbacke. Det är som man säger: Man behöver ha pengar för att bli rik. Här kommer ett samlingslån in. På en minut får du pengar som täcker alla dina skulder, en gång för alla. Du blir fri från kreditlån som äter upp din lön. När du samlar dina lån hos Nstart tar du ett stort lån med längre ränta som du betalar av alla lånen med. Kvar har du bara ett lån. En bank att ha kontakt med. Och mer pengar på kontot. Nstart erbjuder även lån till dig med betalanmärkning, så alla har verkligen en chans. Gå in på Nstart och samla dina lån för en bättre morgondag.

Ökad ekonomisk jämlikhet

Personer med god ekonomi har lättare att både få lån och att låna pengar till låg ränta. Det medför att personer som inte har så hög lön måste låna till högre ränta. Alltså att de i slutändan betalar mer. Har du hög lön kan du också betala av ditt lån snabbare.

Två personer behöver låna 80 000 kronor för att köpa bil. Personen med hög lön kommer då få lägre ränta på lånet och kan naturligtvis betala av mycket fortare. För samma lånesumma, 80 000 kronor, kommer personer med lägre lön att behöva betala flera tusenlappar mer i ränta. Det skapar ojämlikhet. Genom att samla lånen får alla möjlighet att låna till en fördelaktig ränta. Det ger ökad jämställdhet i praktiken.

Mer ekonomisk jämlikhet med aktiva val

Förutom att samla dina lån hos Nstart kan du börja spara och investera för att få bättre ekonomi. Sanningen är att du aldrig kommer att få en riktigt bra ekonomi om du väntar på att politikerna ska fixa allt åt dig. Du måste ta egna aktiva steg och ansvar för ditt liv.

Börja med att se över dina inkomster och utgifter. Försök att dra ner på onödiga utgifter. Ju mindre utgifter du har, desto säkrare kan du känna dig vid en kris eller höga elräkningar. Sedan behöver du mer i inkomst. Kan du få en löneökning? Har du sökt alla bidrag som du är berättigad till? Men löneökning och bidrag hjälper dig bara i stunden, inte i långa loppet. För det behöver du börja investera i aktier och fonder. Då kommer du att tjäna pengar när du inte jobbar. Använd pengarna som du sparar genom att ta ett samlingslån hos Nstart och investera dem i stabila aktier, så kommer du få mer pengar att leva på.

Universitetsutbildning

ashe